ENERGO SUMMIT poctí svou návštěvou celá řada hostů z řad velvyslanectví a obchodních komor

Je nám potěšením, že na vrcholnou energetickou událost roku přijala pozvání celá řada hostů z řad velvyslanectví a obchodních komor, mimo jiné velvyslanec Estonska pan Stan Schwede, velvyslankyně Indonesie paní Aulia A. Rachman, velvyslanec Itálie pan Aldo Amato s obchodní atašé paní Vandou Spataro; velvyslankyně Norska paní Siri Ellen Sletner, za Portugalské velvyslanectví velvyslankyně Portugalska paní Manuela Franco a obchodní atašé Sofia Moreiro,či velvyslanec Španělska Pedro Calvo-Sotelo a španělská ekonomická a obchodní rada paní Ana Vich.

 

Za Lotyšško SUMMIT navštíví vedoucí mise paní Rūta Radiņa, Rumunsko rada paní Blîndu Nicolae, Polsko první tajemník pan Krzysztof Dębiec a Spojené státy americké politicko-ekonomický tajemník pan Noah Woodiwiss.Belgii zastoupí obchodní atašé pan Frederik de Potter, za Izrael economic officer Petra Křivová. Rakouské velvyslanectví vyslalo tajemníka pana Gustava Schenkenbacha a paní Kristin Schwarz.

 

ENERGO SUMMITU se dále zúčastní také zástupci obchodního zastupitelství Ruské federace, Česko-německé obchodní a průmyslové komory, Ekonomického oddělení Rakouského velvyslanectví Advantage Austria, Italsko-české obchodní a průmyslové komory CAMIC a dalších obchodních komor  a organizací. 

 

Celá akce tak bude skutečně vrcholnou mezinárodní událostí v oblasti energetiky, kterou byste si neměli nechat ujít ani vy. Akce bude probíhat v anglickém a českém jazyce se simlutánním tlumočením. Registrovat na akci se můžete ZDE.